октомври 31, 2020

Правителството няма да подаде оставка

1 min read

Коалиционният съвет между ГЕРБ и Обединени патриоти приключи. Той идва на фона на обявеното вчера решение на ГЕРБ да бъдат поискани оставките на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов. По-рано зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ обясни, че е научил за решението от медиите.

„Обсъдихме актуалната ситуация и се обединихме около няколко решения. Първото от тях е, че коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението до завършването на мандата“, посочи Симеонов по време на изявление след съвета.

Според него най-важното в момента е вотът на недоверие да бъде преодолян. Едва след него ще бъдат приети оставки и ще се правят промени в правителството, допълни председателят на НФСБ.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов единствено коментира, че вотът на недоверие няма да мине, но оставки ще има.

„Разбрахме се да мобилизираме партиите в коалицията за преодоляване на вота на недоверие, защото най-гротескно е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие. Не видях мотиви – те са просто изсмукани от пръстите“. Това заяви премиерът Бойко Борисов. Според него управление на БСП ще доведе страната до катастрофа.

Споделяне

1 thought on “Правителството няма да подаде оставка

  1. Браво.Винаги съм вярвала ,че Борисов взема най правилните решения.От снощи ,бях много разочарована от писанията снощи за оставки на най добрите министри.В понеделник бях решила да стана редови член на обичаната ми партия ,когато се заклех ,че само за нея ще гласувах.Споделих това с член от офиса на ГЕРБ в града ми,разучих как става всичко.А,снощи обрат.Объркваш се.Г-н Борисов,аз ще стана член на Партията,която работи усилено и се доказа,че е силна и обича народа си.Успех желая в тия трудни времена на всички ВАС.НИКАКВИ ОСТАВКИ.БЛАГОДАРЯ ВИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.