октомври 31, 2020

Най-грозният протест в страната се проведе в Шумен

1 min read

Най-грозният протест в страната се проведе тази вечер в град Шумен. Още в самото начало на пл. „Кристал“ се появиха симпатизанти на БСП, които опитаха да нагнетят обстановката. Част от протестиращите усетиха на къде бие „червената“ дама и й отнеха думата.

Събралата се тълпа под съпровода на пиян „викар“ започна да скандира цинизми и част от родителите с деца предпочетоха да се отдалечат от протеста.

Шествието тръгна през ларгото към едно от кръговите движения, от където познатия на шуменци Панайот с прякор „Пъпката“ поведе 20-тина движещи се напред непълнолетни ромчета към къщата на кмета на града Любомир Христов.

Дори най-върлите протестиращи останаха безмълвни при гледката на 10 – 12 годишни деца от ромски от произход с цигари в ръцете да блъскат, трошат и плюят по входната врата на къща, в която всъщност не живее кмета.

Същите придобиха смелост от информацията, че полиция в града няма, защото бранителите на реда били командировани в София. Децата се опитаха да нанесат щети на патрулен автомобил, но успяха да свалят само огледалото и да седнат на предния капак.

Под въздействието на алкохол, някои от децата подхвърлиха, че са получили по 30 лева.

Споделяне

1 thought on “Най-грозният протест в страната се проведе в Шумен

  1. Ako падне правителството…фокус мокус и вдругиден ново правителство така ли ви се струва…а бе не бъдете наивни много държави не могат да асимилират приличното държание на страната ни по време на пандемия и криза страх ги е че ще излезем по богати от настоящата икономическа криза и няма да могат да си развяват коня както си искат и затова разиграват този театър в страната ни като използват маши които признават и се кълнат единствено в материалното за тях така наречената държава е само тезгях за търговия за печалба на власт влияние и пари… Това са хора като Василев, Божков, Сидеров, Нинова, Манолова, Радев, Иванчева и заместничката и които продават държавата ‘сливи за смет’, а ние овчиците ако ни подхвърлят нещо сме готови да стъпчем родината си…къде ви остана БЪЛГАРЩИНАТА бе хора…защо не мислите с главите си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.